"Kolay bir gruba düştük!"

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Şampiyonlar Ligi kuralarını değerlendirirken, diğer gruplara göre daha kolay bir gruba düştüklerini söyledi. Hamzaoğlu, Galatasaray'ın zor günlerin takımı ve kulübü olduğunu da vurguladı.

NTV Spor 27.08.2015 - 20:20
"Kolay bir gruba düştük!"

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Benfica, Atletico Madrid ve Astana ile eşleşmelerini değerlendirdi. Kura çekiminin hemen ardından GSTV'ye telefonla bağlanan Hamza Hamzaoğlu “Çıkıp oynayacağız. Şimdiden heyecanlıyım” açıklamasını yaptı.

Galatasaray'ın Avrupa'da kazanma kültürüne sahip bir kulüp olduğunu vurgulayan Hamza Hamzaoğlu “Baktığımızda diğer gruplara göre biraz daha kolay gibi gözüküyor. Ama Benfica ve Atletico Madrid gibi takımlar kazanmaya alışkın kulüplerdir. Sürekli Şampiyonlar Ligi'nde oynama alışkanlığı olan ve gruplardan çıkan takımlar. Ama biz Avrupa'da kazanma kültürü ve alışkınlığı olan bir takımız. Bunu burada da sürdürmek istiyoruz. Biz de bu ligin istikrarlı takımlarındanız. Çıkıp oynayacağız. İnşallah buradan da çıkacağımızı düşünüyoruz. Şimdiden heyecanlıyım” ifadesini kullandı.

İklim şartlarının Kazakistan'da ne olacağını bilmediğini kaydeden Hamzaoğlu, "Oradaki maçı erken oynasak iyi olur. Soğukta da oynasak bizim için bir şey değişmeyecek. Şartlar ne olursa olsun, bizi sonuca götüren oyunu oynamaya çalışacağız" diye konuştu.

Geçen sezon Arsenal'e farklı yenildikleri maça da göndermede bulunan Hamzaoğlu, "Arsenal'e farklı yenildik, ama taraftarımız takıma ve bize desteğini verdi. Biz zor günlerin takımı ve kulübüyüz ama bu destek sayesinde zor günleri aşarak şampiyon olduk" dedi.

“GRUPTAN ÇIKARIZ"
Galatasaray Genel Sekreteri Fatih İşbecer, güzel bir kura çektiklerini söyledi. Kurayı değerlendiren Fatih İşbecer “Galatasaray ait olduğu yere döndü. Dengeli ve güzel bir kura çektik. Gayet iyi takımlarla rakip olduk. Galatasaray'ın her zaman ilklerin takımıdır; burada da en iyiyi yapacaktır. Gruptan çıkacağımızı tahmin ediyoruz” dedi. Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten İşbecer “Teknik ekibin verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarımız sürüyor. Transfer döneminin bitmesine daha 4 gün var. İsimler belli; nihayete erdiğinde herkes görecektir” ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...