Çift forvete devam!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Atromitos karşısında takımını, son oynadıkları Çaykur Rizespor maçının ilk 11'inden iki değişiklikle sahaya sürdü.

NTV Spor 27.08.2015 - 21:26
Çift forvete devam!

Tecrübeli teknik adam, sakatlığı bulunan Bruno Alves'in yerine stoperde Abdoulaye Ba'ya görev verdi. Çaykur Rizespor maçında cezası nedeniyle forma giyemeyen Caner Erkin ise Hasan Ali Kaldırım'ın yerine ilk 11'de yer aldı.

Pereira, Atromitos'la oynanan turun ilk maçının kadrosundan ise üç değişiklik yaptı. İlk maçta görev yapan Moussa Sow, Raul Meireles ve Alves'in yerine bu akşam Robin van Persie, Mehmet Topal ile Kjaer forma giydi.

Teknik direktör Pereira, diğer resmi maçlarda olduğu gibi Atromitos'la oynanan rövanşta da takımını çift forvetle sahaya sürdü.

Portekizli teknik adam, maçtan önceki basın toplantısında Çaykur Rizespor karşısında tek forvetli sistemde daha iyi oynadıklarını belirtmesine rağmen, Atromitos karşısında çift forvetten vazgeçmedi. Takımın ileri ucunda Van Persie ve Fernandao forma giydi.

Sarı-lacivertlilerin yedek kulübesinde Fabiano, Kadlec, Alper Potuk, Volkan Şen, Uygar Mert Zeybek ve Meireles bulunurken, kulübede forvet özellikli bir oyuncunun olmaması dikkati çekti.

Sayfa Yükleniyor...