"Bana fazla iş düşmedi"

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, Yunanistan'ın Atromitos takımını 3-0 yendikleri karşılaşma sonrası "Bana maçta fazla iş düşmedi" dedi.

NTV Spor 27.08.2015 - 23:04
"Bana fazla iş düşmedi"

Yunanistan'da aldıkları 1-0'lık galibiyetin ardından sahaya biraz daha emin çıktıklarını söyleyen Volkan Demirel, "Güzel futbolla gruplara kaldık. Hedefimizden bir tanesi de gidebileceğimiz yere kadar gidebilmek. Hedefimiz kupaya doğru ilerlemek. Arkadaşlarımız elinden geleni yaptılar, bana fazla iş düşmedi. Artık gruplardayız. Önümüzde lig maçımız var. O maça bakacağız" dedi.

Takımın yeni transferlerini öven Volkan Demirel, "Gelen isimlerin hepsi dünya çapında isimler. Bunların bu takımda olması bütün Fenerbahçeliler için gurur verici. Takımın uyum içinde olması de sevindirici. Kim gelirse gelsin, onlara en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışıyoruz. İnşallah ilerleyen haftalarda sponsorların ve taraftarların da desteğiyle daha iyi transferler gelecek. Böyle oyuncuları takıma getirdikleri için başkanımıza ve yönetime teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...