Hedef 3 maçta 6 puan!

Skibbe, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta Medicana Sivasspor maçında 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

NTV Spor 28.08.2015 - 12:41
Hedef 3 maçta 6 puan!

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında yapacakları Çaykur Rizespor maçına ilişkin, "Pazar günü, geçen hafta olduğu gibi aynı güzellikte futbol oynayacağız. Çünkü 3 maçta 6 puan alarak milli maç arasına girmek bizim için daha güzel olur" dedi.

Geçen haftaki oyundan memnun olduğunu dile getiren Skibbe, "Oyun olarak da güzel pozisyonlara girdik. Pazar günü, geçen hafta olduğu gibi aynı güzellikte futbol oynayacağız. Çünkü 3 maçta 6 puan alarak milli maç arasına girmek bizim için daha güzel olur" diye konuştu.

Bir gazetecinin, Eskişehirsporlu futbolcu Raheem Lawal'ın Beşiktaş'a transfer olacağı haberlerine ilişkin sorusu üzerine Skibbe, "Beşiktaş, Lawal'a ilgi duyuyormuş ama verdikleri teklifi kabul etmemiz mümkün değil. Lawal'ın bizde kalmasını dilerim, çünkü o iyi bir orta saha oyuncusu. O, Eskişehir'de kendisini mutlu hissediyor. İstanbul kulüpleri ekonomi açısından oyunculara daha iyi yerler açıyor. Oyuncuları da anlıyorum, çünkü daha fazla para kazanıyorlar" ifadelerini kullandı.

"TRANSFER İSTEMİYORUM"
Transfer konusuna da değinen Alman teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kesinlikle transfer istemiyorum. Bence bu sezon yeteri kadar transfer yaptık. Çok enteresan ve güzel bir takım oluşturduk. Her şeyi ekonomik çerçevede yaptık. Gekas ve Pinto'yu transfer ettik. Sportif açıdan iyi bir takım istiyorum, diğer yandan ise Eskişehirspor'un 100 yaşına da ulaşmasını istiyorum. O yüzden ekonomi açıdan sağlıklı düşünmemiz gerekiyor."

Öte yandan siyah-kırmızılı takım, 30 Ağustos Pazar günü sahasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Skibbe yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, taktik çalışmalarla devam etti. İdmana, tedavilerine devam edilen Kamil Ahmet Çörekçi, Sezgin Coşkun ve kaleci Ali Şaşal katılmadı.

Bu arada, antrenmanı izlemeye gelen Geleceğe Umut Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve yöneticileri futbolcularla fotoğraf çektirdi. Skibbe, bazı öğrencilerin formalarını imzaladı.

Sayfa Yükleniyor...