Denayer'in kararı bekleniyor!

Defansa takviye için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Belçikalı stoper Jason Denayer'in kararını bekliyor. Marsilya, Leverkusen ve Fiorentina ile de görüşen oyuncunun, kısa sürede kararını ileteceği belirtildi.

NTV Spor 28.08.2015 - 16:21
Denayer'in kararı bekleniyor!

Galatasaray, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a getirdiği Jason Denayer'in son kararını bekliyor. Belçikalı stoper, İstanbul'da yapılan görüşme sonrasında kendisine gelen diğer teklifleri de değerlendirmek üzere süre istemişti. Genç futbolcunun bu süreçte Marsilya, Bayer Leverkusen ve Fiorentina ile görüştüğü, son kararını kısa sürede Galatasaray'a ileteceği belirtildi.

Marsilya ile yapılan görüşmelerde sonuç alınamazken, Denayer'in ve kulübü Manchester City'nin, Şampiyonlar Ligi avantajı nedeniyle Galatasaray'a sıcak baktığı ifade edildi. Genç stoperi kiralamak isteyen sarı kırmızılılar, İngiliz ekibinin, satın alma opsiyonunu vermek istememesi üzerine transferde sıkıntı yaşamıştı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun da kadroda görmek istediği Denayer için yapılacak son görüşmeden sonra durumu netlik kazanacak.

1995 dogumlu Denayer, geçtiğimiz sezonu Celtic'te kiralık olarak geçirmişti. İskoç ekibinde 44 maça çıkan başarılı oyuncu, yılın en iyi genç oyuncusu unvanını kazanmıştı.

Sayfa Yükleniyor...