İmzayı son gün atacak!...

İspanyol kaleci David De Gea'nın transferin son günü olan 31 Ağustos'ta 42 milyon Euro'ya Real Madrid'e imza atması bekleniyor...

NTV Spor 28.08.2015 - 21:51
İmzayı son gün atacak!...

Manchester United'ın İspanyol file bekçisi David De Gea'nın yılan hikayesine dönen transferi sonunda bitiyor. İngiliz ve İspanyol medyası, 24 yaşındaki kalecinin, transferin son günü olan 31 Ağustos'ta Real Madrid'e imza atacağını bildirildi.

Manchester United Teknik Direktörü Louis van Gaal tarafından kafası karışık oldugu gerekçesiyle ligin ilk üç maçı ve Şampiyonlar Ligi Play off'unda kadroya alınmayan deneyimli kaleci için Real Madrid'in 42 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi. Geçen yıl yılın oyuncusu seçildiği Manchester United'ta kaleyi yeni transfer Arjantinli Sergio Romero'ya kaptıran De Gea, Porto'ya giden Iker Casillas'ın yerine Real Madrid'in yeni file bekçisi olacak.

De Gea, gelecek sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceği Manchester United'a İngiltere'de bir kaleciye ödenmiş en yüksek bonservis bedeli olan 27 milyon Euro'ya transfer olmuştu. Deneyimli kaleci Atletico Madrid'den transfer olduğu Manchester United'ta 175 karşılaşmada forma giydi.

Sayfa Yükleniyor...