"Her şey mükemmel demek, eksik olur"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş 4-0'lık Gaziantepspor galibiyetini değerlendirirken, "Skora baktığınız zaman güzel ama; 'her şey mükemmel demek' eksik olur" dedi.

NTV Spor 28.08.2015 - 23:37
"Her şey mükemmel demek, eksik olur"

"Sezon başındayız. Zaman zaman oyuncuların dalgalanma geçirmesi doğal" diyerek sözlerine başlayan Şenol Güneş, "3 maçın 3'ünü de kazanabilirdik ama Trabzon'a kaybettik. Oyuncu üstünlüğümüz var. Daha güzel oynayarak galibiyet elde edebilirdik. 3 tane hazırlık maçı gibi düşünmek gerekir. Trabzon maçı dışında hem Mersin hem de Antep'i deplasmanda yenmek önemli. Sahanın düzgün olup, akıcı bir oyun olması gerekir. Top sürekli kesiliyor. Oyuncuların iyi tarafı maçı sonuna kadar bırakmadılar. Bulduğumuz gol sonrası oyun kendiliğinden lehimize işledi. Daha fazla pozisyon bulan bizdik. Tempolu ve hızlı oyun yapımızdan dolayı oyuncuları tebrik ediyorum. Skora baktığınız zaman güzel ama; 'her şey mükemmel' demek, eksik olur. Oyuncuların performansının daha yukarı çıkmasını bekliyorum. Ama normal bir gidiş" dedi. 

UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri de değerlendiren Güneş, "Her maç zordur. Eğer düşündüğünüz gibi giderse maç kolay dersiniz. İstediğiniz gibi gitmezse sahaya suçu bulursunuz. Grupta diğer takımlardan geri değiliz. Gruptan çıkmak istiyoruz. İlk maçımızdan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Lokomotiv Moskova ve Sporting Lizbon güçlü görünüyor ama grupta dört takım var. İyi başlarsak taraftarın da desteğiyle gruptan çıkmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

"Ön libero arayışlarının devam edip etmediği ve takımdan ayrılan Cenk Gönen'in yerine biri transfer edilecek mi?" sorularına deneyimli teknik adam, ""Cenk'in gitmesini istemiyordum. Cenk'in geldiğim günden beri gitme isteği vardı. Ben 3 kaleciyi de kullandım aslında. Cenk gitmeye şartlanmıştı. Onun gitmesi bizdeki oyuncu tercihini ikiye ayırabilir. Birincisi 3. kaleci alıp bunu incelemek. İkincisi ise 1. kaleci olarak çok daha iyi birini bulmak. Bunu bulmakta şu anda sıkıntımız var. Hem ekonomik hem de teknik olarak. Onun için transferi aceleye getirip hem ekonomik hem de kaleci kaybı yaşarsak, eldekini de kaybedebiliriz. Cenk'in gitmesi bizi etkilemiştir, o yüzden de gitmesini istememiştim. Çok iyi bir kaleci olursa, ekonomisi de uygunsa alırız. Aksi halde acelemiz yok, elimizde kaleciler var" yanıtını vererek sözlerini bitirdi.

Sayfa Yükleniyor...