"Golden sonra sevinmek içimden gelmedi"

Beşiktaş'ın 4-0'lık Gaziantepspor galibiyetinde pay sahibi isimlerden Cenk Tosun, "Golden sonra sevinmek içimden gelmedi" dedi.

NTV Spor 28.08.2015 - 23:58
"Golden sonra sevinmek içimden gelmedi"

Gaziantepspor'da 3.5 senesinin geçtiğini söyleyen Cenk Tosun, "Türkiye'deki ilk deneyimimdi. Onlara ne kadar teşekkür etsem azdır. Tolunay Kafkas ve Kızıl ailesine teşekkür ediyorum. Ama golden sonra sevinmek içimden gelmedi. Penaltı pozisyonunda düşürülmüştüm. 'Düşürülen kaçırır' diye bir şey vardır aslında ve bunun içinde genelde bu tür vuruşları kullanmak istemem. Ancak düşürüldüğüm pozisyonda Oğuzhan ve Olcay'a ben vurmak istediğimi söyledim. Onlar da beni kırmadı. Ben de güzel bir vuruşla penaltıyı gol yaptım" ifadelerini kullandı.

İlk yarı pozisyonlar bulduklarını kaydeden Cenk Tosun, "Ancak gol atamadık. İkinci yarıda iyi baskı yaptık ve goller peş peşe geldi. Birinci golde Oğuzhan'ı kutlamak istiyorum. 2. golde penaltı vardı ve ben kullandım. 3. ve 4. gollerde güzel organizasyonlar oldu" diye konuştu.

UEFA Avrupa ligi'ndeki kuraları da değerlendiren Cenk Tosun, "Gruptaki Sporting Lizbon ve Lokomotiv Moskova güçlü rakipler. Diğer takımı iyi bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim. Beşiktaş'ın amacı gruplardan çıkmaktır" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...