Fenerbahçe için Barbosa iddiası!

Fenerbahçe için yeni bir transfer iddiası Brezilya'dan geldi! Santos'un genç forveti Gabriel Barbosa'nın menajeri, Fenerbahçe'nin 20 milyon Euro'luk bir teklif yaptığını öne sürdü. Ancak menajerin iddiası sarı lacivretliler tarafından yalanlandı.

NTV Spor 29.08.2015 - 21:47
Fenerbahçe için Barbosa iddiası!

Sow'u 17 milyon Euro'ya satan Fenerbahçe'nin, Santos'un Brezilyalı forveti Gabriel Barbosa için 20 milyon Euro'luk teklif yaptığı iddia edildi.
 
İddianın kaynağı, bizzat Barbosa'nın menajeri Wagner Ribeiro...
 
Twitter üzerinden, Fenerbahçe'nin Barbosa için 20 milyon Euro'luk bir teklif yaptığını yazan Ribeiro, "Santos bu teklife nasıl dayanacak?" ifadesini kullandı.
 

ESPN internet sitesine de konuşan menajer Ribeiro, Santos'un Fenerbahçe'nin teklifine kayıtsız kalamayacağını söyledi. Öte yandan 19 yaşındaki Barbosa'nın, öncelikli satış hakkı, Neymar transferi sırasında yapılan bir anlaşmayla Barcelona'ya ait.

Barbosa 2013'ten bu yana Santos formasını 106 kez giydi ve 33 gol attı.
 
FENERBAHÇE YALANLADI
Ancak Barbosa'nın menajeri Wagner Ribeiro'nun bu açıklamalarına Fenerbahçe'den yalanlama geldi.
 
Sarı lacivertli kulüpten yapılan yazılı açıklamada "Brezilya'da yayın yapan spor siteleri ve sosyal medya aracılığı ile yapılan paylaşımlarda, Santos kulübünde forma giyen Gabriel Barbosa Almeida adlı futbolcuya Kulübümüzün 20 Milyon Euro teklif yaptığı yönünde çıkan haberler gerçek değildir. Bu tip haberlere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederiz." denildi.
 

Sayfa Yükleniyor...