Sergen Yalçın sezon sonu kararını açıkladı: Beşiktaş yanıtı...

SON DAKİKA HABERİ: Antalyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın geleceği hakkında merak edilenleri Pendikspor maçı sonrasında açıkladı. Sergen Yalçın sezon sonunda Antalyaspor'a veda edeceğini belirtti.

Haber Merkezi - NTV Spor 06.05.2024 - 22:37
Son Güncelleme: 06.05.2024 - 23:13
Sergen Yalçın sezon sonu kararını açıkladı: Beşiktaş yanıtı...

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor deplasmanda Bitexen 'u 2-1 yendi. Pendikspor kümede kalma umudunu son 3 haftaya taşıdı.

Maçın ardından Antalyaspor teknik direktörü geleceği hakkında merak edilenleri cevapladı. 

"SON ÜÇ MAÇIMIZ"

Sergen Yalçın açıklamasında; "Başkan ve yönetimle hafta içi yaptığımız toplantıda, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Sezon sonunda devam etmeme kararı aldık. Antalyaspor'da son üç maçımız. Antalyaspor yönetimine, taraftarına teşekkür ediyorum. Bizi güzel ağırladılar. Güzel bir 5 ay geçirdik, takımı da iyi bir yere getirdiğimizi düşünüyorum." dedi. 

'A GİDECEK Mİ?

Sergen Yalçın önümüzdeki sezon hedefleri hakkında; "Ben etik değerler gereği bir kulüpte çalışırken başka bir kulüple görüşme yapmıyorum. Lütfen çıkan haberlere itibar etmeyin. Ben teknik direktörüm, sezon bitince bir teklif gelirse oturur bakarız, şu ana kadar ciddi bir teklif gelmedi açıkçası." sözlerini sarfetti. 

SERGEN YALÇIN: "BEN ÖMRÜMDE BU KADAR KÖTÜSÜNÜ GÖRMEDİM"

Maçın hakemi hakkında konuşan Sergen Yalçın; "Tugay Kaan Numanoğlu gibi hakemler maç yönettiği sürece Türk futbolunun maalesef hiçbir güvenilirliği olması mümkün değil. Ben ömrümde bu kadar kötü hakem görmedim. İnanılmaz bir hakem. 1-0'dan sonra kafasına darbe alan oyuncumuz yerdeyken oyunu durdurması gerekiyordu. Oyunu devam ettirdi ve sonra bize golü yedirdi." dedi. 

Sayfa Yükleniyor...