Burak sözünü tuttu!

Galatasaray'da farklı Torku Konyaspor galibiyeti moralleri yükseltti. Sarı kırmzıılılarda Burak Yılmaz, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na verdiği sözü tuttu. Son haftalarda ikili arasında sorun olduğuna dair iddialar vardı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde özel olarak yapılan toplantı, Burak'ın performansına olumlu yansıdı.

NTV Spor 30.08.2015 - 16:14
Burak sözünü tuttu!

Sarı-kırmızılı takımın yıldızı Burak Yılmaz, Torku Konyaspor mücadelesinde attığı gol ve oynadığı futbol ile göz doldurdu.

Bursaspor ile oynanan Süper Kupa maçının ikinci yarısında oyundan alınan, Medicana Sivasspor karşılaşmasına yedek başlayan ve Osmanlıspor karşılaşmasının ikinci yarısında yine oyundan çıkan Burak Yılmaz hakkında ciddi transfer iddiaları vardı. West Ham United'ın yaptığı resmi teklif, Galatasaray kulübü tarafından reddedlimişti.

Bu dönemde 90 dakika sahada kalmayan Burak'ın Hamzoğlu ile sorun yaşadığı iddia ediliyordu. Hamzaoğlu, Burak'tan takım savunmasına yardımcı olmasını, ondan çok şey beklediklerini söylemişti. Yaşanan gelişmeler üzerine Torku Konyaspor maçı öncesinde hafta içi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıda Burak, takım için elinden geleni sahaya yansıtacağına dair söz vermişti.

Torku Konyaspor mücadelesinde etkili oyunu ile dikkat çeken Burak, attığı gol ile de Hamzaoğlu'na verdiği sözü yerine getirdi. Hamza Hamzaoğlu, maçın ardından Burak Yılmaz'ı tebrik ederek Milli Takım'da da aynı performansı beklediğini söyledi. 

Sayfa Yükleniyor...