Şota kazanan 11'i bozmadı!

Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'u konuk eden Trabzonspor, geçen hafta Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın 11'i ile sahaya çıktı.

NTV Spor 30.08.2015 - 20:00
Şota kazanan 11'i bozmadı!

Ligin ilk 2 haftasını galibiyetle kapatan bordo-mavililerde, teknik direktör Şota Arveladze, geçen hafta galip gelen kadroda değişiklik yapmadı.

Arveladze, 18 kişilik maç kadrosunda ise sadece 2 oyuncu değişikliğine gitti. UEFA Avrupa Ligi'nde Differdange 03 ile oynanan karşılaşmada sağ ayak parmağından sakatlanan ve daha sonra 4 resmi karşılaşmada forma giyemeyen Mehmet Ekici, sakatlığının düzelmesinin ardından maç kadrosuna alındı.

Bordo-mavili takımın hafta içinde kadrosuna dahil ettiği Alman futbolcu Marko Marin de 18 kişilik maç kadrosunda kendine yer bulan bir başka isim oldu.

Geçen hafta yedek kulübesinde forma şansı bekleyen Aytaç Kara ve Sefa Yılmaz, kadroda kendilerine yer bulamadı. Dün bordo-mavili takımla resmi sözleşme imzalayan Douglas Franco ise eşyalarını almak üzere ülkesine gittiği için kadroda yer almadı.

N'DOYE KORKUTTU
Trabzonspor'un Senegalli oyuncusu Dame N'Doye karşılaşma öncesi ısınırken sakatlandı.

Golcü oyuncu, dar alandaki pas çalışması sırasında Aykut Demir ile girdiği ikili mücadelede kendisini yerde buldu. Sağlık ekibinin müdahale ettiği N'Doye, bir süre tedavisi yapıldıktan sonra ısınmaya devam etti.

TARAFTAR İLGİSİ
Trabzonspor ile Bursaspor arasında oynanan maçta kale arkası ve maraton tribünlerinde bulunan taraftarlar, kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle alınan cezadan dolayı, Akhisar Belediyespor karşılaşmasını tribünden izleyemediler.

Cezanın da etkisiyle bordo-mavili taraftarların karşılaşmaya fazla ilgisi olmadı. Özellikle bu tribünlerde geniş boşluklar dikkati çekerken, 24 bin kişilik Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 7-8 bin dolayında bordo-mavili taraftar yer aldı.

Kale arkası tribününde yer alan az sayıda Akhisar Belediyespor taraftarı da takımlarını Trabzonspor deplasmanında yalnız bırakmadı.

Maç öncesi saha zemininde büyük boyutlarda Türk bayrağı ve Trabzonspor flaması açıldı. Taraftarların yanı sıra saha kenarlarında da aralıklarla alt yapı sporcularının ellerinde Türk bayrağı ve Trabzonspor flamaları dalgalandırıldı. Maç öncesi taraftarlar, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları attı.

KONUK TAKIMA ÇİÇEK
Karşılaşma öncesi Trabzonsporlu futbolcular ellerindeki çiçekleri Akhisar Belediyesporlu futbolculara verdiler. Akhisar Belediyesporlu futbolcular da aldıkları çiçekleri bordo-mavili taraftarlara getirdiler.

 

Sayfa Yükleniyor...