"3-2 yenilsek kahrolurdum"

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, 2-2 biten Trabzonspor maçını değerlendirirken, "Buradan 3-2'lik mağlubiyetle dönsek kahrolurdum" dedi.

NTV Spor 30.08.2015 - 22:33
"3-2 yenilsek kahrolurdum"

Cihat Aslan maç öncesi değerlendirmesinden önce Türk milletinin Zafer Bayramı'nı kutladıktan sonra, şehitlere rahmet ailelerine de başsağlığı diledi.

Karşılaşmanın güzel bir atmosferde oynandığını ifade eden Arslan, "Trabzon güzel bir deplasman. Maç öncesi zorlu geçeceğini tahmin ediyorduk, çünkü Trabzonspor çok iyi takım kurdu. Çok daha iyi yerlere gelecektir" şeklinde konuştu.

Arslan, rakipleri karşısında dik oynayarak galip gelmeyi hedeflediklerini anlatarak, şunları söyledi:

"Oyunun belli bölümünde bunu tutturduk. İkinci gol profesyonel takımın yememesi gereken bir goldü. Maç öncesi bir puana razıydım. 'Trabzon'dan bir puanla döneceksin' deseler mutlu olurdum ama ikinci golden dolayı üzgünüm. Son dakikalarda yediğimiz baskı sonucu üçüncü golü kalemizde görebilirdik. Buradan 3-2'lik mağlubiyetle dönsek kahrolurdum."

Oyuncularını mücadelelerinden dolayı kutlayan Arslan, "Takım olma yolunda büyük mücadele veriyorlar. Canlarını dişlerine takıp oynuyorlar. Bu takıma karşı puan almak önemliydi. Mücadele güzeldi. Elimize gelen galibiyeti kaçırdığımız için üzülüyoruz" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...