"Gazeteler bence bunu yazsın"

Fenerbahçe'nin Antalyaspor'u 2-1 yendiği maçı değerlendiren Vitor Periera, "Gazeteler bence sahada ilk dakikadan son dakikaya kadar kazanmak isteyen bir takımın sahada olduğu yazsın" dedi.

NTV Spor 30.08.2015 - 23:53
"Gazeteler bence bunu yazsın"

Antalyaspor'u 2-1 yendikleri maç sonrası galibiyeti değerlendiren Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, “Üç gün önce çok önemli bir karşılaşmaya çıktık. Avrupa'da tamam ya da devam niteliğindeydi. O maç bizim için çok yorucuydu. Bugün bir maçımız vardı. Bu akşam sahadan 1 puan kaybıyla ayrılsaydık hiçbir zaman adil olmayacaktı. Gazetelerin bence şunu yazması gerekir, ilk dakikadan son dakikaya kadar kazanmak isteyen bir takım vardı sahada. Bunu konuşmak gerekir. Maçta tek hata o golü yediğimiz andaki hataydı. Tek hatayla kalemizde golü gördük. Bu golden sonra çok büyük üzüntü yaşadım. Çünkü buraya gelen taraftarlar güzel bir oyun izlemeye geliyor; 1,2,3,4,5,6,7,8,9, 10 oyuncunun yere yatmasını, oyunu durdurmasını izlemeye gelmiyorlar. Bunlara karşın maçı kazanmasını bildik. Bizim için harika bir galibiyet oldu. Taraftarımızı da tebrik ediyorum; çünkü maç boyunca fantastik bir destek verdiler” dedi.

Diego'ya ayrı bir parantez açan Portekizli çalıştırıcı, “Diego harika bir performans sergiledi. İlk dakikadan son dakikaya kadar mükemmel oynadı. Takımı ileri harika taşıdı. Normalde bireysel oyuncularla ilgili konuşmam, ama sahada dev ve muhteşem bir Diego gördüm. Tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum. Taraftarlar da bize harika destek verdiler, onlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Pozisyonları maç içerisinde yaşadığı ve yorumu üzerine Portekizli teknik adam, “Duygularım anlık çok fazla değişebiliyor. Bu maçta çok pozisyonlar bulduk ama top gol olmak istemedi. Gol anında duygularımı insanlara sarılarak paylaşmak istedim. O sarılma anını aslında tüm taraftarlarımızı düşünerek yaptım” diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...