"Taraftar golün geleceğini biliyordu"

Antalyaspor galibiyetini değerlendiren Mehmet Topal, çok iyi mücadele ettiklerini ve Nani'nin son dakika golü için taraftarın o anın geleceğini bilir gibi kendilerini desteklediklerini söyledi.

NTV Spor 31.08.2015 - 00:03
"Taraftar golün geleceğini biliyordu"

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Mehmet Topal, “İyi mücadele ettik. Taraftarlarımıza ayrı bir teşekkür etmek istiyorum. Son saniyeye kadar bizi desteklediler sanki golün geleceğini biliyorlar gibi. İyi oyun ortaya koyduk. Pozisyonlar bulduk. Pozisyonları değerlendirebilsek kalitemiz ortaya çıkardı. Antalyaspor güzel mücadele etti. Bu galibiyetin tadını çıkarırız bu akşam” dedi.

Beklemedikleri bir gol yediklerini söyleyen Topal, “Kontra ataktan, basit bir hatadan yedik golü. Çalışmalarda sürekli kontra atakları kesmemiz gerektiğini söylüyor hocamız. 1-1 olunca ister istemez şok olduk diyebilirim. Son dakikaya kadar mücadele ettik. Pozisyonlar bulduk, Diego'nun Robin'in pozisyonlarını değerlendirebilirdik. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Taraftarlarımıza bizi son dakikaya kadar destekledikleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...