Fenerbahçe liderliğe yükseldi!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor'u Luis Nani'nin 90+7. dakikada attığı frikik golüyle 2-1 yendi. Sarı-lacivertliler 3. hafta sonunda liderliğe yükseldi.

NTV Spor 31.08.2015 - 00:14
Fenerbahçe liderliğe yükseldi!

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde taraftarın yoğun desteğine rağmen maça istediği gibi başlayamayan Fenerbahçe, ilk yarının son 5 dakikasında rakibine baskı kurdu. Luis Nani'nin 42. dakikadaki golüyle soyunma odasına 1-0 önde giden sarı-lacivertliler, rakibine de önemli bir pozisyon vermedi.

İkinci yarıda da rakip yarı sahada etkili olan Fenerbahçe, Çek savunmacısı Michal Kadlec'in hatasında, 70. dakikada Guilherme'nin kaydettiği gole engel olamadı ve skora 1-1'lik eşitlik geldi. Mücadelenin uzatma dakikalarında ise sahneye Nani çıktı. Portekizli futbolcu, 90+6. dakikada kazanılan frikik golünü şık bir şekilde ağlara gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi. Hakem Bülent Yıldırım, golün ardından santranın yapılmasına izin vermedi ve Fenerbahçe zor da olsa galip gelmesini bildi.

FENERBAHÇE LİDERLİĞE YÜKSELDİ
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 3. haftayı lider tamamladı.

Luis Nani'nin son saniyede attığı golle Antalyaspor'u 2-1 mağlup eden sarı-lacivertliler, puanını 7'ye yükseltti ve liderlik koltuğuna oturdu.

ANTALYASPORLULAR MAÇTAN SONRA İTİRAZ ETTİ
Antalyaspor teknik heyeti ve futbolcular, Nani'nin attığı frikik golünden önce faul olmadığı gerekçesiyle hakem Bülent Yıldırım'a itiraz etti.

Nani'nin golünden sonra maçı bitiren Yıldırım'ın çevresini saran teknik heyet ve futbolcular, hakeme tepkilerini dile getirdi.

SAKATLIKLAR SEBEBİYLE OYUN ÇOK DURDU
Karşılaşmada oyun, sakatlıklar sebebiyle sık sık durdu.

Özellikle Antalyasporlu futbolcular çok fazla sakatlık yaşarken, hakem Bülent Yıldırım bu yüzden maçı sıklıkla durdurmak zorunda kaldı.

Sarı-lacivertli taraftarlar da bu duruma ıslıklarla tepki gösterdi. Maçın 34. dakikasında Antalyaspor'da Emre Akbaba sakatlanırken hakem Yıldırım, Fenerbahçe atağı sırasında maçı durdurunca sarı-lacivertli futbolcuların da tepkisiyle karşılaştı.

Yıldırım ilk yarıya 4, ikinci yarıya ise 5 duraklama dakikası ekledi.

ABDOULAYE BA SAKATLANDI
Fenerbahçe'nin Senegalli futbolcusu Abdoulaye Ba sakatlandı.

Maçın ilk yarısında kasığından sakatlanan Ba, devrenin sonunda kenar yönetimden değiştirilmesini istedi. Ba ikinci yarıya çıkmazken, ikinci yarının başında Michal Kadlec oyuna dahil oldu.

Kadlec ise bu sezon ilk kez bir resmi maçta forma giydi. Çek savunmacı Antalyaspor'un 70. dakikada Guilherme'nin attığı golde hata yaptı. Kadlec'in dengesini kaybedip topu sektirmesiyle meşin yuvarlağı önünde bulan Guilherme, takımının golünü kaydetti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, diğer değişiklik haklarını ise 63. dakikada Jose Fernandao'nun yerine Volkan Şen'i, 76. dakikada ise Josef de Souza'nın yerine Alper Potuk'u alarak yaptı.

Öte yandan Antalyasporlu Emre Akbaba da ilk yarıda sedye ile oyunu terk ederken maça devam edemedi ve yerini 39. dakikada Guilherme'ye bıraktı.

Sayfa Yükleniyor...