2 gol 3 puan!

Fenerbahçe'nin bu sezon kadrosuna kattığı Portekizli futbolcu Nani, sarı-lacivertli formayla resmi maçlardaki ilk gollerini kaydederken, takımına 3 puanı kazandıran isim oldu.

NTV Spor 31.08.2015 - 00:19
2 gol 3 puan!

Karşılaşmanın 42. dakikasında Robin van Persie'nin ortasına ceza sahasında şık bir kafa vuruşu yapan Nani, topu filelere gönderdi. Nani, bu golle Fenerbahçe kariyerindeki 7. maçında ilk golüne imza attı.

Maçın 90+6. dakikasında da frikiği gole çeviren Portekizli yıldız, sarı-lacivertli forma altında gol sayısını 2'ye çıkardı.

Nani'nin kaydettiği ilk golde sarı-lacivertlilerin iki yıldız futbolcusunun imzası vardı. Hollandalı yıldız futbolcu Van Persie, gol öncesi şık hareketlerle pozisyonu başlattı. Daha sonra soldan ceza sahasına giren Hollandalı futbolcu, güzel bir asist yaparak Nani'nin topu kafayla ağlara göndermesine yardımcı oldu.

Öte yandan Nani'nin galibiyet golünden sonra sarı-lacivertli futbolcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Golden sonra sarı-lacivertlililerin bütün yedek kulübesi sahaya girerek sevinç gösterilerinde bulundu. Nani de maçtan sonra uzun süre sahada kalarak taraftarlarla mutluluğunu paylaştı.

Sayfa Yükleniyor...