"United'a gitmeyeceğim"

Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar, kulübünden ayrılmayacağını açıklarken, Manchester United'a gideceği yönündeki iddiaları yalanladı.

NTV Spor 31.08.2015 - 11:26
"United'a gitmeyeceğim"

Transferin son günlerinde adı Manchester United ile anılan Neymar, kulübü Barcelona'da mutlu olduğunu söyledi. İspanyol basınına açıklamalarda bulunan Neymar, Barcelonalı taraftarların endişe etmesini gerektirecek bir durum olmadığını dile getirdi.

İngiliz basını, geçtiğimiz günlerde Manchester United'ın Neymar için Barcelona'ya tam 240 milyon Sterlin teklif ettiğini öne sürmüştü. Bu iddiaların ses getirmesinin ardından Barcelona Başkanı Josep Bartomeu, Neymar'ı bırakmayı düşünmediklerini hatta Brezilyalı yıldızla sözleşme uzatmak istediklerini belirtmişti.

Kendisi hakkında çıkan transfer söylentileri hakkında değerlendirmelerde bulunan Neymar, takım arkadaşlarıyla güzel bir uyum yakaladığını ve Barcelona'dan ayrılmayacağını ifade etti. Kabakulak hastalığı nedeniyle bir süredir takımından uzak kalan Neymar, Barcelona formasıyla ilk resmi maçına hafta sonunda Malaga karşısında çıkmıştı.

Sayfa Yükleniyor...