Atletico ve Barça'dan 2'de 2!

La Liga'nın 2. haftasında, Sevilla'yı 3-0 yenen Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Atletico Madrid, performansıyla öne çıktı. İki hafta sonunda Celta Vigo, Eibar, Atletico Madrid ve Barcelona 2'de 2 yaparak puanlarını 6'ya çıkardı.

NTV Spor 31.08.2015 - 11:35
Atletico ve Barça'dan 2'de 2!

Sevilla karşısında baştan sona üstün bir futbol sergileyen Atletico Madrid'in gollerini 35. dakikada Koke, 78. dakikada Gabi ve 85. dakikada yeni transferi Jackson Martinez attı.
     
İki hafta sonunda Celta Vigo, Eibar, Atletico Madrid ve Barcelona 2'de 2 yaparak puanlarını 6'ya çıkardı. Celta Vigo ve Eibar, gol averajıyla liderliği paylaştı.

PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN!
     
Geçen hafta Sporting Gijon deplasmanında golsüz berabere kaldıktan sonra Santiago Bernabeu'da taraftarı karşısına çıkan Real Madrid ise James Rodriguez'in yıldızlaştığı maçta Real Betis'i 5-0 yendi.
     
Lig öncesinde Barcelona'yı yenerek İspanya Süper Kupası'nı kazanan Athletic Bilbao, henüz ligde puan almayarak son sırada yer aldı.
     
La Liga'nın 2. haftasında toplam 23 gol atılırken, 3. hafta karşılaşmaları, milli maçlardan dolayı verilecek aranın ardından 11 Eylül'de başlayacak.
     
GOL KRALLIĞI
La Liga'daki gol krallığı yarışında 2'şer gol kaydeden Celta Vigo'dan Nolito, Eibar'dan Adrian Gonzalez, Villarreal'den Cedric Bakambu ile Roberto Soldado ve Real Madrid'den James Rodriguez ile Gareth Bale ilk sırayı paylaştı. 

TOPLU SONUÇLAR:
Eibar
-Athletic Bilbao: 2-0
Real Madrid-Real Betis: 5-0
Barcelona-Malaga: 1-0
Celta Vigo-Rayo Vallecano: 3-0
Real Sociedad-Sporting Gijon: 0-0
Villarreal-Espanyol: 3-1
Valencia-Deportivo: 1-1
Sevilla-Atletico Madrid: 0-3
Getafe-Granada: 1-2
Las Palmas: Levante: 0-0
     
3. HAFTA PROGRAMI
     
11 Eylül:
Levante-Sevilla

12 Eylül:
Espanyol-Real Madrid
Sporting Gijon-Valencia
Atletico Madrid-Barcelona
Real Betis-Real Sociedad
     
13 Eylül:
Granada-Villarreal
Athletic Bilbao-Getafe
Celta Vigo-Las Palmas
Malaga-Eibar
     
14 Eylül:
Rayo Vallecano-Deportivo

Sayfa Yükleniyor...