Gidişi de olay oldu!

Galatasaray'dan İtalya'nın Inter takımına transfer olan Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

NTV Spor 01.09.2015 - 16:15
Gidişi de olay oldu!

Inter'in 3.7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı tecrübeli oyuncu hakkında sosyal medya kullanıcıları ve Galatasaray taraftarları binlerce tweet atarken, Melo'ya fotoğraflı ve videolu destek mesajları gönderdi.

Transferin gerçekleşmesinden sonra sosyal medya hesaplarından (facebook, twitter ve instagram) sarı-kırmızılı camia ile taraftara Türkçe ve İngilizce veda mesajı yayımlayan Melo, Galatasaray'da kazandığı başarıların yer aldığı bir video da paylaştı.

Felipe Melo sosyal medya hesaplarından sarı-kırmızılı camiaya ve taraftara şu ifadeleri kullanarak veda etti:

"4 yıllık tutku, zafer, ortak aşk ve mükemmel hatıralar... Bunların hepsi kalbimde. Galatasaray'ı ve taraftarlarını hiç unutmayacağım. Bu bir veda mesajı değil, bu tekrar görüşürüz mesajı. Galatasaray büyük bir taraftar kazandı. Yaşadığımız her şey unutulmazdı."

Melo'nun paylaştığı video instagram'da iki saat içinde yaklaşık 30 bin beğeni alırken, kullanıcılar 2 binden fazla yorum yaptı. Melo'nun paylaşımı twitter'da ise 2 binden fazla kişi tarafından retweet edildi. Yaklaşık 4 bin kullanıcı ise Melo'nun paylaşımını favorilerine ekledi.

Melo'nun vedasını içeren video paylaşımı facebook'ta ise 20 binin üzerinde beğeni topladı.

Sayfa Yükleniyor...