Çare Beşiktaş'ın kendisi!

Teknik direktör Şenol Güneş ilerleyen haftalarda yaşanacak oyuncu eksikliklerini kadrosundan telafi etmeye çalışacak.

NTV Spor 01.09.2015 - 16:48
Çare Beşiktaş'ın kendisi!

Transfer döneminin son günlerinde kaleci, stoper ve orta saha için arayışlarını sürdüren siyah beyazlılar sonuca ulaşamadı. Son olarak Marsilya'dan Steve Mandanda, Doria ve Alaixys Romao'yu kadrosuna katmaya çok yaklaşan yönetim, teknik direktör Şenol Güneş'in karasız kalması nedeniyle transferden vazgeçmişti.

Transfer döneminin kapanmasıyla birlikte 2016 Ocak ayına kadar kadrosundaki oyuncularla yola devam edecek olan Güneş, ilerleyen haftalarda yaşanacak eksiklikleri kadrosundaki oyuncularla telafi edecek.

Kaleci olarak Tolga ve Günay'ın yanı sıra A2 takımın file bekçisi Veysel Sapan, sürekli olarak A takım kadrosuna dahil edilecek. Sezonun ilk 3 haftasında şans bulamayan defans oyuncuları Franco ve Miloseviç'den hazır olmaları istenecek. Güneş sol bekte görev yapan Tosic'i de stoperde kullanabilir. Sırp futbolcu antrenmanlarda zaman zaman stoper olarak denenecek.

Veli ve Tolgay'ın sakatlığı nedeniyle eksikliğin yaşandığı orta sahada ise farklı isimler şans bulabilir. Tecrübeli teknik adam sezon devam ederken yaşanabilecek sakatlık veya ceza durumlarında Serdar Kurtuluş, Pedro Franco ve genç oyuncu Eslem Öztürk'e orta sahada şans vermeyi planlıyor.

Sayfa Yükleniyor...