Markovic ve Diego'ya yeni misyon!

Fenerbahçe transferin kapanmasıyla yeni sezonun ilk devresinin kadrosunu da nihai haline getirmiş oldu. Pereira Markovic ve Diego'ya zaman zaman forvette de şans verecek.

NTV Spor 01.09.2015 - 22:20
Markovic ve Diego'ya yeni misyon!

Transfer sezonunu 11 yeni isimle kapatan Fenerbahçe kadrosuna son hali verdi.

Kaleye 1, savunmaya 3, orta saha ve kanatlara 5, forveteyse 2 takviye yapan Fenerbahçe'de son günlerde Moussa Sow'un ayrılmasının ardından bir forvet transferi daha gündeme gelmişti. Ancak transfer sezonunun son günlerinde takımların kadrolarını oturtmuş olması ve maliyetlerin çok yükselmiş olması Sarı lacivertlilerin fikrini değiştirdi. Transferde son güne kadar çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe yönetimi forvet transferinden vazgeçti.

Forvet bölgesinde Robin van Persie ve Fernandao bu bölgenin ana seçenekleri olacak. Teknik direktör Vitor Pereira hazırlık maçlarında ve kamp sürecinde zaman zaman forvette de denediği Diego'yu bu bölgede de kullanabileceğinin sinyallerini vermişti. Liverpool'dan transfer edilen Lazar Markovic'in de zaman zaman bu bölgede kullanılabileceğini düşünen teknik ekip böylece kulübü ciddi bir transfer maliyetinden kurtarmış oldu.

Stoper bölgesine bir takviye daha yapılıp yapılmayacağı sorularıysa olumlu sonuçlanmadı. Stoperdeki oyuncularından memnun olan Pereira zamanla bu bölgedeki oyuncularının birbirleriyle uyumlarının üst seviyeye çıkacağını belirtti ve stoper transferi için herhangi bir çalışma yapılmadı.

Böylece Fenerbahçe 11 yeni oyuncuyu kadrosuna katarak transfer sezonunu kapatmış oldu.


 

Sayfa Yükleniyor...