"Hayır demek çok zordu"

Kevin de Bruyne, Manchester City'e transfer sürecini anlattı. Son ana kadar kulübü Wolfsburg'da kalmak istediğini söyleyen Belçikalı yıldız, City'nin çok cazip teklifine "hayır" diyemediğini vurguladı.

NTV Spor 02.09.2015 - 11:08
"Hayır demek çok zordu"

Chelsea'de başarısız bir dönem geçirdikten sonra Wolfsburg'a transfer olan Kevin de Bruyne, 19 ay sonra yeniden Ada'ya döndü. Üstelik de 74 milyon Euro'luk astronomik bir fiyat etiketiyle.

Geçen sezon Bundesliga'yı asist kralı olarak bitiren Kevin de Bruyne, bundan böyle Manchester City'nin başarısı için mücadele edecek. Transfer sürecinin kendisi için çok zorlu geçtiğini söyleyen Belçikalı oyuncu; "Son ana kadar kulübümde kalmayı düşünüyordum. Ancak City beni her ne pahasına olursa olsun transfer etmek istediğini gösterdi. Tekliflerine 'hayır' diyebilmek çok zordu" dedi.

De Bruyne, Wolfsburg'a büyük bir para kazandırarak gittiği için mutlu olduğunu da dile getirdi. Alman kulübünün yönetim kurulu başkanı Martin Winterkorn da, De Bruyne'ün kalması için yapabilecekleri birşey olmadığının altını çizdi. Bayern Münih'in bile, Manchester City'nin maddi gücüyle boy ölçüşemeyeceğini belirten Winterkorn, De Bruyne'e yeni takımında başarılar diledi.

Sayfa Yükleniyor...