Vedad Ibisevic umutlu!

Bosna Hersekli milli futbolcu Vedad Ibisevic, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde yarın deplasmanda oynayacakları Belçika maçından umutlu olduğunu söyledi.

NTV Spor 02.09.2015 - 14:10
Vedad Ibisevic umutlu!

Brüksel yakınlarında milli takımın hazırlıklarını yaptığı Dolce La Hulpe Oteli'nde açıklamalarda bulunan Bosna Hersekli milli futbolcu Vedad Ibisevic, Belçika maçını ve Hertha Berlin'e transferini değerlendirdi.
     
Ibisevic, Belçika ile oynayacakları maçın öneminin bilincinde olduklarını belirterek, "ufak tefek detaylar dışında" maça hazır hale geldiklerini belirtti.

Kendilerini neyin beklediğini bildiklerini aktaran Ibisevic, "Belçika maçında kaybedecek hiçbir şeyimiz yok ancak kazanabileceğimiz çok şey var. Avrupa Şampiyonası'na katılmak için gereken puanları alacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.
     
Golcü futbolcu, Bosna Hersek'in gruptan çıkma şansını da değerlendirerek, "Eğer baraj maçı oynamak zorunda kalırsak bunu olumsuz bir şey ya da başarısızlık gibi görmemek gerek. Aslında bu, elemelerin başında aldığımız kötü sonuçların ardından süper olur. En önemlisi Avrupa Şampiyonası'na katılabilmemiz" dedi.
     

Sayfa Yükleniyor...