"Melo'nun gidişine takım halay çeker"

Felipe Melo'nun Galatasaray'dan ayrılmasını NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Spor Servisi'nde değerlendirdi. Demirkol, "Melo'nun gidişiyle alakalı olarak, 'Takım halay çeker' sözlerini de duyduğunu kaydederken, "Ancak Galatasaray uysallaşıyor" dedi.

NTV Spor 02.09.2015 - 14:31
"Melo'nun gidişine takım halay çeker"

Mehmet Demirkol, Eski Galatasaray Futbol Şubesi Sorumlusu Cüneyt Tanman'ın Bugün gazetesinde Melo'yla ilgili yazdığı, "Melo'nun gitmesinin hem Galatasaray hem de kendisi için iyi olduğu bir gerçek. Hakemler tarafından mimlenmişti. Saha içinde kontrollü olması gerekiyordu. Ayrıca oyuncuların da Melo'yu çok sevdiği söylenemez. Kendisi ve takım için iyi oldu söyleyebiliriz" ifadelerini yorumladı.  

Melo'nun gidişiyle ilgili olarak sağa sola sorduklarını söyleyen Mehmet Demirkol, "Hem aldığım izlenimlere göre Melo'nun futbol karşılığı dolar; ama psikolojik karşılığı dolmaz. "Futbol takımı ne olur?" sorusuna yanıt olarak "Gittiği zaman takım halay çeker" ifadelerini bile duydum. Böyle bir durum var. Takımı rahatlatmış. Ama takımın rahatlaması; 'iyi midir, kötü müdür?' bu soru işareti. Beraber çalıştığın bir insandan memnun olmayabilirsin. Çok sorunlu bir adam olabilir. Ama belki de seni harekete geçiren elektrik odur. Takım içinde kavga gürültü bazen işe yarar. Saha içinde seni başka türlü motive eder; çünkü Galatasaray uysallaşıyor. Melo'nun saha içinde yaptıklarından ben de memnun değilim. Ama Osmanlı maçında takım uysaldı. Sneijder dışında oyuncular gidişata itiraz etmiyorlardı. Sneijder hakikaten çok istiyordu. Herkes çok istiyor ama bunun tam karşılığı uysallık. Galatasaray bunu giderebilir mi" yorumlarını yaptı.

 

Sayfa Yükleniyor...