Berkan Kutlu: Her gün bu camiaya layık olmaya çalışıyoruz

Süper Lig’in 36. haftasında Galatasaray deplasmanda Fatih Karagümrük'ü Berkan Kutlu'nun 90. dakikada attığı golle 3-2 yendi. Sarı kırmızılılarda futbolcular galibiyeti değerlendirdi.

Haber Merkezi - NTV Spor 12.05.2024 - 21:42
Son Güncelleme: 12.05.2024 - 21:45
Berkan Kutlu: Her gün bu camiaya layık olmaya çalışıyoruz

, Trendyol 'in 36. haftasında Vavacars Fatih Karagümrük'ü 3-2 yendi. Sarı kırmızılılara galibiyeti getiren golleri Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens ve 'dan geldi.

Galatasaray'da ilk golünü atan Berkan Kutlu galibiyeti beIN SPORTS'a değerlendirdi.

"Zor bir maçtı, çok gitgelli maçtı. Sonuçta kazanmayı bildik. Çok mutluyuz. Çok bekledim bu golü. Bu sezon benim için çok çalkantılıydı. Bu golü burada atmak bütün çalışmaların emeğin meyvesi. Çok mutluyum. Sonuçta bu bir ekip çalışması. Berkan'ı görüyoruz ama arkada koca bir ekip var. Onlara da çok teşekkürler. Her gün bu camiaya layık olmaya çalışıyoruz."

Galatasaray'ın ilk golünü atan ve ikinci golünün hazırlayıcısı olan Barış Alper Yılmaz, "İki takım da çok iyi mücadele etti. Takım sahaya karakterini, her şeyini koydu. Son 2 maçımız kaldı. İnşallah haftaya yenersek şampiyonuz. Tarihe geçmek istiyoruz. Dries Ağabey'den çok şey öğreniyorum. Çok enerjik kendisi. Bana asist yaptı. Çok teşekkür ediyorum." dedi.

Sarı kırmızılıların Belçikalı yıldızı Dries Mertens, "Çok zor bir sahada oynadık. Karagümrük takımı bize kupada da zorluk çıkartmıştı, bugün de aynısı oldu. Ama kalite farkını sahada gösterdik diye düşünüyorum. Barış Alper çok güzel bir sezon geçiriyor. Bu çocuk nerelere gelebilir diye düşünüyoruz. Çalışmaya devam etmeli, önü çok açık. Çok mutluyum. Gol atmayı ve asist yapmayı çok seviyorum ama önemli olan 3 puanı almak. Bunu daha çok seviyorum." dedi.

Sayfa Yükleniyor...