Wenger eleştirilere yanıt verdi

Kadrosuna Petr Cech'ten başka bir oyuncu katmayan Arsenal Menajeri Arsene Wenger, transfer politikasını savundu. Wenger, takımı güçlendirecek bir oyuncu bulamadığı için transfer yapmadığını söyledi. Fransız menajer, Manchester United'ın Monaco’lu Anthony Marsial'i transfer etmesini yıldız oyuncu bulmanın zorluğuna örnek olarak gösterdi.

NTV Spor 03.09.2015 - 11:03
Wenger eleştirilere yanıt verdi

Arsenal, transfer döneminde kadrosuna sadece kaleci Petr Cech'i kattı. Kulübün kasasında 200 milyon sterlin nakit bulunmasına karşın menajer Wenger'in Cech dışında bir transfer yapmaması eleştirileri de beraberinde getirdi.

Wenger, artan eleştiriler üzerine kendisini savundu. Takımı güçlendirecek bir oyuncu bulamadıklarını belirten Wenger, "Yıldız bir oyuncu bulmak kolay değil. Bizi daha iyi yapacağı garanti bir oyuncu bulabilseydik para harcamaktan çekinmezdik" dedi.

Fransız menajer, Manchester United'ın Monaco'lu Anthony Marsial'i transfer etmesini yıldız oyuncu bulmanın zorluğuna örnek olarak gösterdi.

United'ın 19 yaşındaki forvet için astronomik bir bonservis bedelini gözden çıkardığını hatırlatan Wenger, "United'ın Marsial için harcadığı para piyasanın durumunu özetliyor. Para harcamaktan çekinmiyorum. Alexis Sanchez, Mesut Özil gibi oyuncuları transfer ederek de bunu gösterdim. Ancak yatırım yapacak doğru oyuncuyu bulmam gerekiyor" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...