"Pogba'yı satmaya karar..."

Juventus, cazip tekliflere karşın yıldız oyuncusu Paul Pogba'yı elinde tutmayı başardı. Kulübün direktörü Giuseppe Marotta'ya göre Pogba'yı satmaya karar vermeleri halinde kasalarına 100 milyon euro’dan fazla para girecek.

NTV Spor 03.09.2015 - 14:42
"Pogba'yı satmaya karar..."

Juventus'un 1 numaralı yöneticisi Guiseppe Marotta, yıldız oyuncuları Paul Pogba için Avrupa'nın dev kulüplerinden cazip teklifler aldıklarını doğruladı.

Marotta, astronomik tekliflere karşın Pogba'yı ellerinde tutmaya karar verdiklerini söyledi. Zira Juventus yöneticisi, Pogba'nın değerinin 100 milyon euro'yu geçeceği görüşünde.

22 yaşındaki Fransız oyuncunun takımın en önemli parçalarından biri olduğunu vurgulayan Marotta, "Kazanmak istiyoruz. Bu yüzden çok cazip tekliflere karşın Pogba'yı satmadık. Bir gün kendisiyle yollarımızı ayırmaya karar verirsek, kasamıza 100 milyon euro'dan fazla para gireceğini düşünüyorum" dedi.

Marotta, son 4 yılın şampiyonu Juventus'un Serie-A'ya üst üste 2 yenilgiyle başlamasını ise uyum sorununa bağladı.

Tevez, Vidal ve Pirlo gibi yeri doldurulamaz oyuncuları, iradeleri dışında kaybettiklerini hatırlatan Marotta, yeni bir takım kurduklarını ve biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu vurguladı.

Sayfa Yükleniyor...