Almeria - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (İspanya La Liga 36. hafta)

İspanya La Lig’da şampiyonluğu kaybeden Barcelona, ikincilik mücadelesini sürdürüyor. Xavi Hernandez’in öğrencileri, 36. hafta mücadelesinde lig sonuncusu Almeria’ya konuk olacak. Almeria sezonun sona ermesine 5 hafta kala düşmesi kesinleşmişti. Ev sahibi takım taraftarının önünde Barcelona karşısında sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Barcelona ise ikincilik mücadelesine Girona’yı geride bırakmayı hedefliyor. Peki Almeria - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 15.05.2024 - 12:01
Almeria - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (İspanya La Liga 36. hafta)

Avrupa’da erken havlu atan Barcelona, ’da ise Real Madrid’in şampiyonluğuna engel olmadı. Sezonu ikinci olarak tamamlamak isteyen Barcelona, Almeria karşısında haftayı kayıpsız atlatmak istiyor. Almeria - Barcelona mücadelesinin ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati belli oldu. Barcelona ligde geride kalan son 5 maçında 2 mağlubiyet ve 3 galibiyet aldı. Almeria ise son 5 maçından sadece tek galibiyet çıkarabildi. Peki Almeria - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın balangıç saati…

?

La Liga’nın 36. haftasında Almeria ve Barcelona kozlarını paylaşıyor. Mücadele 16 Mayıs Perşembe günü saat 22:30’da başlayacak. Karşılaşma S Sport ekranlarından canlı yayınlanacak.

ALMERİA - BARCELONA MAÇI DETAYLARI

Ev sahibi Almeria, Barcelona ile oynadığı 15 lig maçında sadece 1 galibiyet alabilirken sahadan 12 kez mağlup ayrıldı. Almeria tek galibiyeti geçtiğimiz sezon rakibini konuk ettiği karşılaşmada aldı.

Barcelona geride kalan 35 maçında 23 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Xavi’nin öğrencileri rakip fileleri 72 kez sarsarken kalesinde ise 43 gol gördü.

Almeria bu sezonun sona ermesine 5 hafta kala ligden düştü. Önümüzdeki sezon ikinci ligde mücadele edecek Almeria, Barcelona karşısında taraftarının önünde puan almayı hedefliyor.

Almeria ligde oynadığı 35 karşılaşmada 2 galibiyet, 11 beraberlik ve 22 mağlubiyet alırken 17 puan topladı.

Sayfa Yükleniyor...