Konya'da taraftar mutluluğu!

Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, EURO2016 Elemeleri A Grubu'nda Konya Büyükşehir Torku Arena'da Letonya'yı ağırladıkları maçta protokol tribünündekilerin kendisine "Uzun yıllardır böyle bir seyirci topluluğu görmedik. İstanbul'da olsa böyle olmazdı" dediğini belirtti.

NTV Spor 04.09.2015 - 12:27
Konya'da taraftar mutluluğu!

Şan, yaptığı açıklamada 1-1 sonuçlanan maçın hakkının bu olmadığını belirterek, ay-yıldızlı ekibin Letonya karşısında iyi oynadığını söyledi.

Stadı dolduran taraftarların 90 dakika boyunca hiç susmadığını anlatan Şan, Konya şehrinin milli maçlara iyi hazırlandığını vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:

"Şu ana kadar her şey güzel, dört dörtlük ilerliyor. Seyircimiz çok iyiydi. Protokol tribünündekiler bana 'uzun yıllardır böyle bir seyirci topluluğu görmedik. İstanbul'da olsa böyle olmazdı' dedi. Zaten biz gereken bütün hazırlıkları yapmıştık. Özellikle taraftar gruplarımız, diğer tribünleri de yönetti. Geçen sezon ligde örnek bir taraftarlık sergilemiştik. Bunu milli maça da yansıttık. Artık milli bir stadımız oldu. Ambiyans çok güzeldi. Taraftar da 90 dakika durmadan tezahürat yaptı. Konya'ya yakışan bir taraftar örneği gösterdik. İnşallah Hollanda maçında da bunu devam ettireceğiz. 90 dakika boyunca taraftarımız susmayacak."

 

Sayfa Yükleniyor...