Rummenige doğruladı!

Bayern Münih Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenige, transfer döneminde Thomas Müller için çok büyük bir teklif aldıklarını doğruladı. Rummenige; "Bankacı olsaydım teklifi hiç düşünmeden kabul ederdim" dedi.

NTV Spor 04.09.2015 - 15:00
Rummenige doğruladı!

Transfer döneminde Manchester United'ın, Bayern Münih'in golcüsü Thomas Müller için 100 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı konuşuluyordu. Bayern Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenige, Müller için çok büyük bir teklif aldıklarını doğruladı. 

Takım ismi vermeyen Rummenige; "Gerçekten çok büyük bir teklifti. Kulüp yöneticisi yerine bankacı olsaydım, hiç düşünmeden kabul ederdim" dedi. Teklifin büyüklüğüne karşın Müller'i satamayacaklarını vurgulayan Rummenige, golcü oyuncuyu gelecekte de satmayı düşünmediklerini ifade etti.

Rummenige bununla birlikte Premier Lig'in artan yayın gelirlerinden endişeli. İngiliz kulüplerinin büyük bir maddi güce kavuştuğunun altını çizen Rummenige, gelecekte sadece kendilerinin değil; diğer Avrupa kulüplerinin de Premier Lig takımlarının maddi gücü karşısında oyuncularını ellerinde tutmakta zorlanacağını söyledi.

Sayfa Yükleniyor...