"Bu kez galibiyeti hedefliyoruz"

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Hollanda ile yarın oynanacak önemli maçla ilgili, "Deplasmanda çok iyi bir futbol oynayarak üç puanı son anda kaçırdığımız rakibimiz karşısında bu kez galibiyeti hedefliyoruz" dedi.

NTV Spor 05.09.2015 - 14:48
"Bu kez galibiyeti hedefliyoruz"

Terim, TFF tarafından yarın Hollanda ile Konya'da oynanacak 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 'ndeki kritik müsabaka için hazırlanan maç kitabında, "Taraftarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz" başlığıyla yer alan yazısında sporseverlere seslendi.

2016 Avrupa Şampiyonası'na giden yolda bu kez dünya futbolunun önemli temsilcilerinden olan Hollanda'yı ağırladıklarını anlatan Terim, "Deplasmanda çok iyi bir futbol oynayarak üç puanı son anda kaçırdığımız rakibimiz karşısında bu kez galibiyeti hedefliyoruz. Futbolcularımız bu maçta her zaman olduğu gibi sahaya yüreklerini koyacak ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yapacak. Karşımızda güçlü bir takım var. Ama biz de son derece değerli oyunculara sahibiz ve ben de futbolcularıma güveniyorum" ifadelerini kullandı.

Konya seyircisinin milli takımı bu karşılaşmada da yürekten destekleyeceğine inançlarının tam olduğunu vurgulayan Terim, "Onlara iyi bir futbol izlettirmek ve galibiyet hediye etmek istiyoruz. İki önemli futbol ülkesinin buluşmasında tribünleri dolduran seyircimize futbol adına güzellikler sunmak için sahada olacağız. Onların da bu güzelliklere tribünlerden verecekleri destekle katkıda bulunacağına inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

"Bu karşılaşmayı kazanırsak Avrupa Şampiyonası'na katılma yolunda dev bir adım atmış olacağız" diyen Terim, "Belirttiğim gibi zorlu bir rakiple mücadele edeceğiz. Bu nedenle seyircimizin maçın her anında, hatta her şeyin yolunda gitmediği anlarda daha çok yanımızda olmasını ve tezahüratlarıyla takımımızı destekleyip, bağrına basmasını rica ediyorum. Onlarla bütün olduğumuzda her zamankinden daha güçlü oluyoruz" şeklinde görüşlerini aktardı.

 

Sayfa Yükleniyor...