Göztepe'den taraftara çağrı!

PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe'nin başkan vekili Talat Papatya, "Bu yıl da taraftarımızın saha olayları ve kötü tezahüratlarla değil, yaptıkları şovlarla Türkiye gündeminde yer alacağına ve takımlarını yalnız bırakmayacaklarına inancımız tamdır" dedi.

NTV Spor 07.09.2015 - 15:52
Göztepe'den taraftara çağrı!

Göztepe'nin başkan vekili Talat Papatya, bu yıl Türkiye Futbol Federasyonu tarafından verilen cezalarda hiç taviz olmadığını bildirdi.

Daha önceki yıllarda özellikle çirkin ve kötü tezahüratta saniye ve tekrar sayısına bakıldığını belirten Papatya, şunları kaydetti:

"Fakat bu yıl yapılan bütün çirkin ve kötü tezahüratlarda ceza yiyoruz ve taraftarımız takımını yalnız bırakmış oluyor. Bizim büyük taraftarımız geçtiğimiz yıl yenilen birçok cezanın ardından bir kampanya başlatarak uzun süre ceza yemeden, rakip takımların yöneticilerini bile kendine hayran bırakan şovlarla takımının yanında oldu. Bu yıl da taraftarımızın saha olayları ve kötü tezahüratlarla değil, yaptıkları şovlarla Türkiye gündeminde yer alacağına ve takımlarını yalnız bırakmayacaklarına inancımız tamdır."

"TARAFTARIMIZ OLMAZSA, OLMAZ"
Göztepeli sinema oyuncusu Rıza Kocaoğlu da hazırlanan video ile Giresunspor maçı öncesinde sarı-kırmızılı taraftarlara seslendi.

Takımın şampiyonluk yolunda en çok taraftara ihtiyacı olduğunu belirten Kocaoğlu, şöyle konuştu:

"Taraftarımız her koşulda Göztepemizi desteklemeli, kötü, çirkin tezahürat ve saha olayları nedeniyle ceza alarak takımımızı şampiyonluk yolunda yalnız bırakmamalıdır. Efsanelerimizin onur ve gururla taşıdığı armaya yakışır şekilde tribünde Göztepemizi destekleyelim. Taraftarımız olmazsa, olmaz."

MANİSA 19 MAYIS TADI ÖN PLANDA
Ligdeki ilk iç saha karşılaşmasını Bursa Atatürk Stadı'nda oynayan Göztepe, bu sezon maçlarını yapmayı planladığı Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki zemin iyileştirme çalışmalarının bitmesinin ardından hafta sonu oynayacağı Giresunspor maçını burada yapmak için başvurdu.

Öte yandan 21 ve 19 Yaş Altı maçlarını Urla Adnan Süvari Tesisleri ile Gürsel Aksel Stadı'nda oynayan Göztepe'nin TFF'nin bu liglerde doğal çim şartı getirmesiyle saha bulmakta zorlandığı öğrenildi.

Doğal çim olan Urla Adnan Süvari Tesisleri'nin A takımın çalışmalarında kullanılması ve suni çim Gürsel Aksel Stadı'nın TFF kriterlerine uymaması nedeniyle yerel yönetimlerden destek bekleyen sarı-kırmızılı ekibin, saha bulma konusunda çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Sayfa Yükleniyor...