Cenk İldem çeyrek finalde

Dünya Güreş Şampiyonası'nın ilk gününde 98 kiloda mindere çıkan son güreşçimiz Cenk İldem, teknik oyun üstünlüğü ile Macar rakibini mağlup etti ve çeyrek finale çıktı.

NTV Spor 07.09.2015 - 22:59
Cenk İldem çeyrek finalde

Dünya Güreş Şampiyonası'ında sabah seansı müsabakaları tamamlandı.

98 kiloda mindere çıkan son güreşçimiz Cenk İldem, teknik oyun üstünlüğü ile Balazs Kıss'i mağlup etti ve çeyrek finale çıktı.

Macar rakibinin karşısına çıkan Cenk İldem, ilk ihtarı yiyen güreşçi oldu. Yerde Cenk'i çırpan Balazs 2-0 yenik duruma düştü. Son devrede rakibine bir ihtar verip yere yatırtan Cenk, rakibini iki kez çırpıp 4-2 öne geçti.

Daha sonra Balasz, Cenk'i minder dışına çıkarttı ve durum 4-3 oldu. Balasz, bir daha bastırdı durumu 4-4' e getirdi. Son dakikalarda nefesleri kesen bir mücadele oldu. Cenk iki kez ikişer puanlık oyun yapınca minderden galip ayrıldı ve çeyrek finale yükseldi.

Böylece sabah seansında yapılan dört müsabakada iki galibiyet, iki mağlubiyet alan Grekoromencilerimizden sadece Cenk İldem yoluna devam etti. Abdulsamet Günal ile Emrah Süleyman Kuş, rakiplerinin alacağı galibiyetlere göre repesaj müsabakası yapacak.

Sayfa Yükleniyor...