Edirnespor gözünü Avrupa'ya dikti!

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Edirne Belediyesi Edirnespor'un kulüp başkanı Murat Boyacıoğlu, "Gerek Türkiye liginde gerekse Avrupa'da başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

NTV Spor 08.09.2015 - 18:26
Edirnespor gözünü Avrupa'ya dikti!

Boyacıoğlu, Mimar Sinan Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıda, 2015-2016 sezonuna çok iyi hazırlandıklarını söyledi.

Yerli yabancı birçok transfer yaptıklarını belirten Boyacıoğlu, "Perşembe günü saat 18.00'de Fenerbahçe ile sezon açılışını yapacağız. Gerek Türkiye liginde gerekse Avrupa'da başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Bundan sonraki görevimiz taraftarlarla birlikte Mimar Sinan Arena'nın dolmasıdır" diye konuştu.

Geçen sezona göre daha iyi bir kadro oluşturduklarını anlatan Boyacıoğlu, şunları dile getirdi:

"Basketbol bir şovdur. Biz bu şovu yüksek kalitede uygulamak istiyoruz. Elimizden geldiği kadar da basketbolseverlere, taraftarımıza mutluluğu yaşatmak istiyoruz. Görevimiz Edirne'nin tanıtımını düzgün şekilde yapabilmek ve Edirne halkına layık olabilmektir. Amatör ruhla mücadele eden bir ekibiz. Diğer kulüplere göre imkanlarımız kısıtlı olabilir ancak aile yapımız ve içtenliğimizle görev edindiğimiz yükümlülükleri biliyoruz. Bir aile kıvamında işlerimizi yürütmeye çalışıyoruz. Açılışımızı güzel bir şekilde yapmak istiyoruz. Bize desteklerinden dolayı Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Taraftarımıza Edirne'de hem Süper Lig hemde Avrupa Ligi'ni izleteceğiz. Bundan dolayı taraftarımızdan destek bekliyoruz. Bu salonu tamamıyla doldurmamız gerekiyor. Birlik ve beraberliğimiz herkese göstermeliyiz."
 
TERÖR OLAYLARI
Başkan Boyacıoğlu, son günlerde yaşanan terör olaylarını kınadıklarını söyledi.

Türkiye'nin büyük bir ülke olduğunu belirten Boyacıoğlu, "Hiçbir etnik ayrımcılığı düşünmeden, kardeşçe, birlik ve beraberlik içerisinde yaşamalıyız. Şehitlerimize rahmet, geride kalanlara sabır diliyorum. Çok zor günlerden geçiyoruz. Basketbol konuşurken kafamızın bir yanı orada. Sürekli telefonlarımıza bakıyoruz. Bu huzursuzlukla yaşamak bizleri geriyor. Büyüklerimiz inşallah bu konunun çaresine bakarlar. Ateş düştüğü yeri yakıyor" şeklinde konuştu.

Toplantıya, Edirne Belediyesi Edirnespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ve oyuncular katıldı.

Sayfa Yükleniyor...