Amerika Açık'ta dev eşleşme

Amerika Açık'ta yarı finalistler belli oldu! Erkeklerde 1 numaralı seribaşı Roger Federer, Fransız Richard Gasquet'i 3-0'la saf dışı bırakırken, Stanislas Wawrinka da Andy Murray’i eleyen Kevin Anderson’ı 3-0'la geçti ve yarı finalde Federer'in rakibi oldu.

NTV Spor 10.09.2015 - 10:09
Amerika Açık'ta dev eşleşme

Amerika Açık'ta heyecan sürüyor. Turnuvada yarı finale çıkan isimler belli oldu.

Erkeklerde 1 numaralı seribaşı Roger Federer çeyrek finalde Fransız Richard Gasquet ile karşılaştı. Maç boyunca rakibine mutlak bir üstünlük kuran Federer, 6-3, 6-3 ve 6-1 tamamlanan set sonuçlarıyla Gasquet'yi 3-0 yendi ve yarı finale yükseldi.

Federer'in yarı finaldeki rakibi ise; vatandaşı Stanislas Wawrinka oldu. Wawrinka, bir önceki turda Andy Murray'i eleyen Kevin Anderson'ı 6-4, 6-4 ve 6-0 biten set sonuçlarıyla 3-0 yenerek tur atladı.

Kadınlarda ise 2 numaralı seribaşı raket Simona Halep, Victoria Azarenka'yı yenerek adını yarı finale yazdırdı. İlk seti 6-3 ile alan Rumen tenisçi ikinci seti 6-4 kaybetti. Final setinde Azarenka'ya 6-4 ile üstünlük kuran Simona Halep tur atlayan taraf oldu.

Diğer çeyrek final maçında ise; Flavia Pennetta 5 numaralı seribaşı Petra Kvitova'yı 3 set sonunda eledi. Simona Halep ile Flavia Pennetta yarı finalde karşı karşıya gelecek.

Sayfa Yükleniyor...