Roma kazanmayı bildi!

İtalya Ligi’nde Roma, Frosinone deplasmanında Iago Falque ve Iturbe’nin golleriyle 2-0 kazanarak üç haftada yedi puana yükseldi.

NTV Spor 12.09.2015 - 21:49
Roma kazanmayı bildi!

İtalya Ligi'nde üçüncü haftanın açılış maçında Roma, Frosinone deplasmanında 2-0 galip geldi.

Verona ile 1-1 berabere kalmasının ardından son şampiyon Juventus'u 2-1'le deviren Roma, ilk golü 44. dakikada Iago Falque ile buldu. Genoa'dan transfer edilen 25 yaşındaki İspanyol oyuncu, Lucas Digne'nin soldan kullandığı ve savunmanın dokunamadığı taç atışını kale ağzında filelerle buluşturdu.

84'te Roma'dan Alessandro Florenzi'nin şutunda top direkten döndü. Karşılaşmada 90+3. dakikada Mohamed Salah'ın pasıyla sağdan ceza sahasına giren 22 yaşındaki Juan Iturbe köşeden topu ağlara gönderdi. Ligde Fiorentina ise Genoa karşısında 1-0 galip geldi. Mor Menekşelerin 22 yaşındaki Kamerunlu golcüsü Khouma Babacar, 60. dakikada takımını 1-0'lık zafere ulaştıran isim oldu.

Fiorentina'da Milan Badelj 63. dakikada kırmızı kart gördü. Fiorentina'da Giuseppe Rossi, uzun süre sakatlıkla mücadele etmesinin ardından 482 gün sonra ilk kez forma giydi. Bu sonuçla Fiorentina üç maçta ikinci galibiyetini, Genoa ise ikinci yenilgisini aldı.

Sayfa Yükleniyor...