İsmail Kartal'dan Bonucci, Zajc ve Serdar Aziz sorusuna cevap

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Beşiktaş derbisi öncesi konuştu. İsmail Kartal kadroda yer almayan Bonucci, Zajc ve Serdar Aziz'le ilgili soruya da cevap verdi.

Haber Merkezi - NTV Spor 27.04.2024 - 18:14
İsmail Kartal'dan Bonucci, Zajc ve Serdar Aziz sorusuna cevap

Teknik Direktörü , Beşiktaş derbisi öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı.

Derbiye iyi hazırlandıklarını aktaran İsmail Kartal, "Bugün Beşiktaş maçı. Bu tip derbiler her zaman tarihte yerini alabilecek maçlar olduğu için önemli yer tutar. Derbiye en iyi şekilde hazırlandık. Takım dinlenik, herhangi bir eksiğimiz yok. Dün akşam da Fenerbahçe ailesi olarak tesislerde bir yemek verdik. Taraftarımızın önünde iyi oynayarak maçtan galibiyetle ayrılmayı düşünüyoruz." dedi.

Beşiktaş'a dair konuşan deneyimli teknik adam, "Beşiktaş şampiyonluk hedefinden uzak olsa da bu bir derbi. Ne olursa olsun onlar da bu maça iyi bir şekilde hazırlanmıştır. Bu maçı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Son olarak kadroda yer almayan Bonucci, Miha Zajc ve Serdar Aziz'le ilgili soruya cevap veren İsmail Kartal, "Herhangi bir şey şu anda görüşmedik ve konuşmadık. Biz maç maç düşünüyoruz, önümüze bakıyoruz." diyerek sözlerini noktaladı.

Sayfa Yükleniyor...