"Bugün Mario Gomez'in günüydü"

Beşiktaşlı futbolcu Jose Sosa, Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir'i 2-0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bugün Mario Gomez'in günüydü" dedi.

NTV Spor 13.09.2015 - 20:44
"Bugün Mario Gomez'in günüydü"

Beşiktaşlı futbolcu Jose Sosa, Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir'i 2-0 yenerek önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Maçtan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Arjantinli futbolcu, karşılaşmada çok pozisyon buldukları anlatarak, "İyi bir galibiyet aldık. Rakip takımı da tebrik etmek lazım. Onlar da iyi oynadı. Girdiğimiz ve yararlanamadığımız pozisyonlar vardı. Önümüzdeki maçlar için bu tür pozisyonları daha iyi değerlendirmemiz lazım. Çünkü bu pozisyonları arayabiliriz" diye konuştu.

Karşılaşmanın gollerini atan takım arkadaşı Mario Gomez'in iyi mücadele ettiğini dile getiren Sosa, "Bugün Mario'nun günüydü. İlk maçta Cenk Tosun'un günü olduğu gibi. Ben ilk maçta oynayamadım. Bu takımın bir parçası olmaktan mutluyum. Elimden geleni yaptım. Hepimizin günü olacak, özel anlarımız olacak. Hepimizin bunu değerlendirmesi gerekiyor. Önemli maçlar var önümüzde. Biz birbirine kenetlenmiş iyi oyuncularız. Lig sonuna kadar böyle devam etmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Sayfa Yükleniyor...