"En az 2-3 altın madalya kazanabiliriz"

Dünya Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Selçuk Çebi, Hamza Yerlikaya'dan sonra güreş tarihinde grekoromen stilde üç kez dünya şampiyonluğuna ulaştığı için gururlu ve mutlu olduğunu söyledi. Milli sporcu, yeni hedeflerinin Rio Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya olduğu ifade etti.

NTV Spor 15.09.2015 - 13:37
"En az 2-3 altın madalya kazanabiliriz"

Dünya Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Selçuk Çebi, açıklamalarda bulundu.

Dünya Güreş Şampiyonası'nda kazandığı altın madalyayı değerlendiren Çebi, “Güneş tarihimizde 3 kez dünya şampiyonu olan bir Hamza Yerlikaya var bir de ben varım. Bunun gururunu farklı yaşıyoruz. Bu mutluluğu yaşarken, özellikle ülkemizde yaşanan şehit olayları bizi buruk bir sevince yönlendirdi” şeklinde konuştu.

Olimpiyatlara hazır olduklarını vurgulayan Çebi, “Biz güreş camiası olarak olimpiyatlara hazır olduğumuzu gösterdik. Ülkemizin de bizden beklentisini çok iyi biliyoruz. Çünkü olimpiyat dendiği zaman her zaman akla güreş gelmiştir. Bu zamana kadar olimpiyatlarda alınan 39 altın madalya var. Bunun 30'unun güreşten geldiğini biliyoruz. Rio Olimpiyatları'nda da en az 2 ya da 3 tane altın madalya alabileceğimizi düşünüyorum” dedi.

Sayfa Yükleniyor...