"3 puan moral oldu"

PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Üst üste iki hafta yaşanan puan kayıplarının ardından deplasmanda Kayseri Erciyesspor'dan alınan 3 puan moral oldu" dedi.

NTV Spor 21.09.2015 - 17:38
"3 puan moral oldu"

Kardemir Karabükspor Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, yeni bir ekip olmalarına rağmen ligin 5. haftasını geride bıraktıklarında 10 puan toplamayı başardıklarını, bunun kendisine göre bir başarı olduğunu söyledi.
     
Süper Lig'e yeniden yükselme hedeflerinin olduğunu kaydeden Tankut, ligin başında bulunduklarını, takımın ilerleyen haftalarda daha iyi futbol oynayacağına inandığını ifade etti.
     
Kayseri Erciyesspor'u 3-0 mağlup ettikleri maça değinen Tankut, "Üst üste iki hafta yaşanan puan kayıplarının ardından deplasmanda Kayseri Erciyesspor'dan alınan 3 puan moral oldu. Sıfırdan bir kadro oluşturduk ve kısa süre içinde hazırlanarak lige başladık. İnanıyorum ki futbolcular kaynaştıkça ve birbirlerine alıştıkça daha iyi olacak. Taraftarımızın da desteğiyle yeniden Süper Lig'e çıkmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
     
Tankut, önlerinde Ziraat Türkiye Kupası 2. tur müsabakası olduğunu, 23 Eylül Çarşamba günü sahalarında Arsinspor'u konuk edeceklerini, bu kulvardaki karşılaşmalara da önem verdikleri kaydetti.

Sayfa Yükleniyor...