Florenzi'ye babaannesinden tebrik

İtalya Serie A takımlarından Roma'nın yıldız futbolcusu Alessandro Florenzi, geçen yıl bir maçta gol sevincini birlikte yaşadığı babaannesinin kendisini Barcelona maçındaki golünden ötürü tebrik ettiğini söyledi.

NTV Spor 21.09.2015 - 20:53
Florenzi'ye babaannesinden tebrik

İtalya'da 2-4 Ekim tarihlerinde Yaşlılar Haftası etkinliklerinin tanıtımı için yapılan basın toplantısına, Serie A'da geçen sezonun 3. haftasındaki Cagliari maçında takımı Roma'yı 2-0 öne geçiren golü attıktan sonra sevincini tribündeki babaannesiyle yaşayan ve geçen hafta UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'ya uzak mesafeden attığı attığı golle gündeme gelen Florenzi de katıldı.
     
Geçen sezon babaannesinin izlediği ve kendisinin gol attığı maça değinen Florenzi, "O gün şanslı günüydü ki golü attım. Çünkü yorucu olduğu için her zaman gelemiyor" dedi.
     
Etkinlikte Yaşlılar Haftası'na verdiği destekten ötürü plaket alan 24 yaşındaki oyuncu, basın mensuplarının soruları üzerine babaannesiyle çok yakın olduklarını belirterek, "Her daim arkanızda olan, işler yolunda gitmediğinde de size destekleyen biri" diye konuştu.
     
Barcelona'ya attığı gol için babaannesinin kendisini tebrik ettiğini anlatan Florenzi, "Bana, teyzem aracılığıyla mesaj gönderdi. Mesajında tebrik ediyordu. Ertesi gün de telefonda konuştuk" ifadelerini kullandı.
     
Alessandro Florenzi, ligde geçen hafta sonu Sassuolo ile berabere kalmalarıyla ilgili olarak, Roma'nın rakibini küçümsediği yorumlarına katılmadığını dile getirerek, "Biz, her maça kazanmak ve 3 puan için çıkıyoruz. Eğer, galibiyet gelmiyorsa kendimize bakmalı, hatalarımızın üstesinden gelmeliyiz" yorumunu yaptı.
     
Sassuolo maçında kendileri için eksik olanın galibiyet golü olduğunu kaydeden Florenzi, Serie A'da şu an 4'te 4 yaparak liderlik koltuğunda oturan Inter'in de çok transfer yapan büyük bir takım olduğunu, onlarla her şekilde mücadele etmenin yollarına bakacaklarını sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...