"Stadın boşalacağından korktum"

Premier Lig ekiplerinden Sunderland'da kötü gidiş sürüyor. Takımın son olarak Lig Kupası'nda Manchester City'e 4-1 yenilmesini değerlendiren menajer Dick Advocaat, "Taraftarın devre arasında toplu halde stadı boşaltacağından korktum" dedi.

NTV Spor 23.09.2015 - 17:55
"Stadın boşalacağından korktum"

Premier Lig'e çok kötü başlayan Sunderland, Lig Kupası'nda Manchester City ile karşılaştı. Çok güçlü bir kadroyla sahada yer alan City, 37. dakikaya gelindiğinde skoru 4-0'a getirmiş; birçok da önemli pozisyon kaçırmıştı.

2. yarıda biraz toparlanan Sunderland maçı 4-1 kaybetmekten kurtulamadı. Menajer Dick Advocaat maçın sonunda taraftarın toplu olarak tribünleri boşaltmasından korktuğunu itiraf etti.

Soyunma odasında oyuncuları ile neler konuştuğunu da anlatan Advocaat, "Oyuncularıma böyle devam etmemiz halinde rakibimizin çift hanelere çıkacağını söyledim. Kazanmak için değil; kendimizi aptal durumuna düşürmemek için mücadele etmek zorundaydık. 2. yarı için sahaya çıktığımızda tribünleri boş göreceğimizden korkuyordum. Neyse ki taraftarımız bizi yalnız bırakmadı" dedi.

Sayfa Yükleniyor...