İtirafa 1 maç ceza!

Chelsea maçında uygunsuz hareket yaptığını itiraf eden Arsenal'in Brezilyalı savunma oyuncusu Gabriel Paulista, 1 maç men ve 10 bin sterlin para cezası aldı.

NTV Spor 26.09.2015 - 12:40
İtirafa 1 maç ceza!

İngiltere Futbol Federasyonu, Chelsea maçında uygunsuz hareketler yaptığını itiraf eden Gabriel Paulista'ya 1 maç men ve 10 bin sterlin para ceza verdi.

Federasyondan yapılan açıklamada, ligde geçen hafta Chelsea ile Arsenal arasında oynanan mücadelede kırmızı kart gören Gabriel'in, maçta uygunsuz hareket yaptığını itiraf ettiği ve bu nedenle söz konusu cezaya çarptırıldığı belirtildi.

Chelsea'nin Arsenal'i 2-0 yendiği karşılaşmanın 43. dakikasında Chelsea'den Diego Costa, bir pozisyonda Arsenal'den Laurent Koscielny'nin yüzüne ellerini koymuş, duruma tepki gösteren takım arkadaşı Gabriel oyundan atılırken, Costa sahada kalmıştı.

Federasyon, kamera kayıtlarından elde edilen görüntülerle Costa ve Gabriel'i disiplin kuruluna sevk etmiş, Arsenal'in itirazının ardından Gabriel'in cezasını kaldırırken, Costa'ya ise 3 maç men cezası vermişti.

Sayfa Yükleniyor...