"Belçika grubun en zorlu takımı"

A Milli Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Ferhat Akbaş, Avrupa Şampiyonası B Grubu ikinci maçında Macaristan'ı 3-0 yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Akbaş, karşılaşacakları Belçika'nın grubun en zorlu takımı olduğunu belirtti.

NTV Spor 27.09.2015 - 23:37
"Belçika grubun en zorlu takımı"

A Milli Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Ferhat Akbaş, Avrupa Şampiyonası B Grubu ikinci maçında Macaristan'ı 3-0 yendikleri karşılaşmanın ardından konuştu.

Belçika'nın Anvers kentinde oynanan maçın ardından yaptığı açıklamada Akbaş, gruptaki ilk iki maçta aldıkları galibiyetlerin önemli olduğunu belirterek, "Bu maçlar gruptan çıkma adına bizim için önemliydi. Ancak şu ana kadar oynadığımız maçları unutmamız gerekiyor" dedi.

Grupta Belçika ile yapacakları maçın önemine dikkati çeken Ferhat Akbaş, "Belçika grubun en zorlu takımı. Bir kere ev sahibi ülke. Takım olarak çok kaliteliler ve iyi voleybol oynuyorlar. Çok zor bir maç bizi bekliyor.Yarınki maç grup finali ve birinci olmak için çok önemli. Bütün konsantrasyonumuz, bütün çalışmamız bunun üzerine olacak" diye konuştu.

Ev sahibi olması itibariyle Belçika'nın önemli bir seyirci desteğine sahip olduğunu kaydeden Akbaş, bu kapsamda Belçika'da yaşayan Türkleri de yarınki maça gelmeye davet ederken, "Maçlara gelen Türk vatandaşları var ve bize destek veriyorlar. Gerçekten yarın daha fazlasına ihtiyacımız var. Çünkü Belçika taraftarı tribünleri dolduruyor. Ne kadar Türk seyirci bizle buluşursa, bize destek verirse, o kadar mutlu oluruz. Belçika'da yaşayan Türk halkını bütün maçlara davet ediyoruz. Sadece yarınki maçta değil, bütün maçlarda ihtiyacımız var" dedi.

DALBELER: GRUBU LİDER BİTİRMEK İSTİYORUZ
Milli oyuncu Merve Dalbeler, Belçika ile yapacakları maçı da kazanıp, grup lideri olmak istediklerini söyledi.

Avrupa Şampiyonası'ndaki ilk iki maçtan galip ayrılmalarının önemli olduğunu vurgulayan Merve,"Yarın Belçika karşısında çok önemli bir maça çıkıyoruz. Ev sahibi konumundalar ama daha önce oynadığımız maçlarda onlardan bayağı üstündük. İnşallah hedeflerimize ulaşır ve bu şekilde devam ederiz. Grupta en güçlü favori biziz ve inşallah yolumuza devam edeceğiz" şeklinde görüş belirtti.

Sayfa Yükleniyor...