Fırtına'nın Konya mesaisi

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 2 Ekim Cuma günü sahasında Torku Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

NTV Spor 28.09.2015 - 21:33
Fırtına'nın Konya mesaisi

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 2 Ekim Cuma günü sahasında Torku Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, sakatlığı bulunan Aytaç Kara ve Jose Bosingwa katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Onur Kıvrak, Cavanda, Okay Yokuşlu, Sefa Yılmaz ve Bourceanu ise takımdan ayrı sahada koşu yaptı. Ağrıları bulunan Mehmet Ekici ve Constant ise salonda çalıştı.

Bordo-mavililer idmanda, şut çalışmasının ardından çift kale maç gerçekleştirdi. Antrenmanı, kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile sportif direktör Süleyman Hurma saha kenarından izledi.

OYUNCULARIN ÖDEMELERINE ILIŞKIN HABERLER
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, kulübün internet sitesinde, oyuncuların ödemeleriyle ilgili haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Üstünsalih, açıklamasında, "Bugün bazı yayın organlarında oyuncularımızın ödemeleriyle alakalı şahsım tarafından yapılmış gibi gösterilen açıklamaların gerçekle bir alakasının olmadığını ve bu açıklamaların tarafımdan yapılmadığını belirtmek isterim. Her kulüpte yaşanabilecek ve yaşanmakta olan sıkıntılar zaman zaman kulübümüzde de yaşanmakta olup, şu an oyuncu ödemeleriyle ilgili olarak bir problem ve aksaklık olmadığını da kamuoyunun bilgisine sunarım" ifadesine yer verdi.

Sayfa Yükleniyor...