Onur antrenmanı tamamlayamadı!

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 2 Ekim Cuma günü sahasında Torku Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sağ dizinde ağrı hisseden Onur Recep Kıvrak antrenmanı tamamlayamadı.

NTV Spor 30.09.2015 - 22:52
Onur antrenmanı tamamlayamadı!

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 2 Ekim Cuma günü sahasında Torku Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde yapılan antrenmana, sakatlığı nedeniyle salonda çalışan Bourceanu ve Mehmet Ekici ile izinli olan Mbia katılmadı. Bordo-mavililer,taktik ağırlıklı çift kale maçın ardından antrenmanın son bölümde kanatlardan gönderilen ortalara gol vuruşu yaptı.

Antrenmanı izlemeye gelen bordo-mavili taraftar, ligin son 2 haftasını Galatasaray ve Osmanlıspor yenilgileriyle kapatan takımlarına sevgi gösterilerinde bulunarak, moral verdi. Ellerindeki meşaleleri yakan taraftarlar, tezahüratlarla takımlarına destekte bulundu.

HACIOSMANOĞLU, TAKIMLA TARAFTARLARI SELAMLADI
Çift kale maç sırasında taraftarların "Büyük başkan takımı buraya getir" tezahüratlarının ardından antrenmanı saha kenarında izleyen kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, futbolcularla yanlarına gittikleri taraftarları selamladı. Bu sırada yakılan meşaleler nedeniyle idman bir süre durdu.

Bordo-mavili futbolcular ve kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma da tek tek kendilerine çağrı yapan taraftarları, tribün önüne giderek alkışladı.

Trabzonspor taraftarları,Bursaspor maçı sonrasında aralarında tartışma çıkan Carl Medjani ile Özer Hurmacı'yı da birlikte tribüne çağırdı. Bunun üzerine İki futbolcu da el ele giderek, taraftarları selamladı.

ONUR ANTRENMANI TAMAMLAYAMADI
Çift kale maç sırasında daha önce sorun yaşadığı sağ dizinde ağrı hisseden Onur Recep Kıvrak'a, sağlık ekibi tarafından tedavi yapıldı.

Çalışmayı tamamlayamayan Onur, soyunma odasına gitti. Bu arada teknik direktör Şota Arveladze, taktik antrenmanda kalede Esteban Alvarado'ya şans verdi. Arveladze, çalışmanın bir bölümünde Kosta Rikalı kaleciyle kısa bir süre görüştü.

Sayfa Yükleniyor...