Güneş'ten 3 değişiklik!

UEFA Avrupa Ligi H Grubu ikinci maçında Portekiz'in Sporting Lizbon takımını konuk eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, ligde son oynanan Fenerbahçe derbisinin 11'inde 3 değişiklik yaptı.

NTV Spor 01.10.2015 - 20:24
Güneş'ten 3 değişiklik!

Tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe karşısında yedek kulübesinde oturan Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma'nın yanı sıra ikinci yarıda görev yapan Necip Uysal ve İsmail Köybaşı'na, ilk 11'de şans verdi.

Geçen sezondan kart cezası bulunan Olcay Şahan ile UEFA'ya bildirilen futbolcu listesinde ismi bulunmayan Ramon Motta'nın yer almadığı kadroda, Fenerbahçe karşısında ilk 11'de oynayan Oğuzhan Özyakup ve Dusko Tosic ise yedek kulübesinde oturdu.

Kaleyi Tolga Zengin'e emanet eden Güneş, defansı Andreas Beck, Luiz Rhodolfo, Ersan Adem Gülüm ve İsmail Köybaşı'ndan oluşturdu. Defansın önünde Necip Uysal ve Atiba Hutchinson görev yaparken, orta alanın sağında Gökhan Töre, ortada Jose Sosa, sol kanatta ise Ricardo Quaresma yer aldı. Beşiktaş'ın ileri ucunda ise Mario Gomez forma giydi.

Siyah-beyazlılarda Oğuzhan Özyakup ve Dusko Tosic'in yanı sıra Günay Güvenç, Serdar Kurtuluş, Alexander Milosevic, Kerim Frei ve Cenk Tosun yedek kulübesinde forma bekliyor.

Sayfa Yükleniyor...