"3 madalyadan birisini alacağız"

A Milli Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Ferhat Akbaş, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından düzenlenen Kadınlar Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Almanya’yı eledikleri için mutlu olduklarını belirterek, hedeflerinin madalya olduğunu söyledi.

NTV Spor 01.10.2015 - 22:14
"3 madalyadan birisini alacağız"

Belçika'nın Anvers kentinde oynanan maçın ardından açıklama yapan Akbaş, Almanya karşısında bazı eksikliklerden dolayı çok iyi oynamadıklarını ifade etti.

"ROTASYONLARDA PROBLEM YAŞADIK"
Buna karşın turu geçtikleri için çok mutlu olduklarını vurgulayan Akbaş, "Sakatlıklarımız oldu, bazı rotasyonlarda problemler yaşadık. Fakat önemli olan bu tarz turnuvalarda, bu tarz zor günlerde turu atlamaktır. Çok önemli bir galibiyet aldık ve adımızı yarı finale yazdırdık. Avrupa'da ilk dört takım arasındayız. Üç tane madalya var, umarım birisini kazanırız” diye konuştu. 

"SONUNA KADAR MÜCADELE ETMELİYİZ"
Final için konuşmanın şu an için çok erken olduğunu belirten Akbaş, bundan sonraki turlarda zayıf rakibin bulunmadığını, bu yüzden sonuna kadar mücadele etmek zorunda olduklarını dile getirdi.

"UMARIM ÜLKEMİZE MADALYA GETİRİRİZ"
"Her maç etap etap tek başına bir hikaye oluyor" diyen Akbaş, "Her maç ayrı bir hikaye, aynen bu maçta olduğu gibi. Önümüze kim gelirse fark etmez bundan sonra, elimizden gelen mücadeleyi sonuna kadar vereceğiz. Umarım kazanan taraf biz oluruz. Umarım ülkemize madalya getiririz. Kim gelirse gelsin artık çeyrek final, yarı finalden sonra kolay rakip yok. Herkese karşı sonuna kadar mücadele etmezsek, hiçbir rakibe karşı kazanamayız. O yüzden iyi oynamamız lazım, rakibe bakmadan kendi oyunumuza konsantre olmalıyız" dedi.

Sayfa Yükleniyor...