"Beşiktaş grubun en güçlü takımı"

Beşiktaş'ın, Sporting ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrası açıklama yapan konuk ekip oyuncuları zor bir rakibe karşı bir puan almanın önemli olduğunu söylediler.

NTV Spor 01.10.2015 - 22:10
"Beşiktaş grubun en güçlü takımı"

Sporting'in golünü atan Bryan Ruiz, Beşiktaş'ın grubun en güçlü takımı olduğu iddiasında bulunurken, "Zor bir karşılaşmaydı. Güçlü bir takıma karşı oynayacağımızı biliyorduk ve iyi bir taraftar önünde oynadık. Elimizden geleni yaptık ve bir puan aldık" dedi.

Grubun en güçlü takımına karşı 1 puan aldıklarını öne süren Ruiz, "Evimizde 3 puan kaybetmek bizim için çok zor oldu, ama buradan çıkardığımız bir puanı iyi bir sonuç olarak değerlendirebiliriz" ifadelerini kullandı.

Lig şampiyonuğunun Sporting için çok önemli olduğunu söyleyen Ruiz, "Avrupa Ligi'nde de gruptan çıkmak istiyoruz" diye sözlerini bitirdi.

GUTIERREZ'DEN MAÇ YORUMU

Eski Trabzonsporlu Kolombiyalı golcü Teofilo Gutierrez ise çok zor bir rakibe karşı oynadıklarını söylerken, "Aslında bir çok gol pozisyonumuz oldu ama istediğimiz sonucu alamadık. Daha fazla gol potzisyonu bulduk buna karşın istediğimiz sonucu elde edemedik" dedi.

Sporting'in genç bir takım olduğunu vurgulayan Kolombiyalı golcü, "Bu kadroyla elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Hedefimiz, mümkün olduğu kadar grubu iyi bir yerde tamamlamak" diyerek sözlerini bitirdi.

Sayfa Yükleniyor...